Murat Dalkılıç mahkemelik oldu

Eski ev sahibi, Dalkılıç’tan kış döneminin ortasında, kira sözleşmesinde belirtilen süre dolmadan evi boşalttığı için 4 aylık kira bedeli olan 20 bin doları istedi.

Merve Boluğur ile evlendikten sonra Beykoz Acarkent’teki evinden taşınarak aynı sitedeki başka bir eve geçen Murat Dalkılıç’ı eski ev sahibi mahkemeye verdi. Eski ev sahibi Zeynep Gülsüm Bingöllü, Dalkılıç’tan kış döneminin ortasında, kira sözleşmesinde belirtilen süre dolmadan evi boşalttığı için 4 aylık kira bedeli olan 20 bin doları istedi. Ve icra takibi başlattı. Çift taşınma nedenini Merve Boluğur’un ‘Bu evde bir sıkıntı var’ diyerek, kendini huzursuz hissetmesi olarak göstermişti. İcra takibine itiraz eden Dalkılıç ise ‘evin oturuma kullanışlı olmadığını’ iddia etti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.