Murat Dalkılıç, İdil Fırat ile yakalandı

Merve Boluğur ile yaklaşık bir ay önce boşanan Murat Dalkılıç, İdil Fırat ile yakalandı. Dalkılıç’ın yanında olay adam Eser Yenenler de vardı.

Merve Boluğur’la geçen ay evliliklerini bitiren Murat Dalkılıç önceki akşam Levent’teki bir gece kulübünde sahne aldı. Dalkılıç’ın sahnesini izlemeye gelenler arasında, sosyetik güzel İdil Fırat’ta vardı. Gecenin sonunda Eser Yenenler yine gündeme bomba gibi düşecek bir olayın içine girdi.

YANINDA ESER YENENLER VARDI

Murat Dalkılıç’ın sahnesini izlemeye gelenler arasında İdil Fırat’ın dışında Eser Yenenler’de bulunuyordu. Son dönemde çiftlerin arasını bozmasıyla gündeme gelen Eser Yenenler, yine yapacağını yaptı.

İKİLİ GECE KULÜBÜNDE YAKINLAŞTI

Murat Dalkılıç’ın sahnesi bitikten sonra İdil Fırat, Emirgan’da bulunan ünlü bir gece kulübüne eğlenmeye gitti. Ardından Eser Yenenler ve Murat Dalkılıç’ta sosyetik güzelin yanına giderek eğlenceye katıldı. İdil Fırat ve Murat Dalkılıç’ın gece boyunca kulaktan kulağa sohbet ettikleri ve samimi halleri oldukça dikkat çekti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.