Murat Dalkılıç: Eşim beni kıskansa Bodrum’a gelirdi

Bodrum’da konser veren ünlü sanatçı Murat Dalkılıç, eşinin kendisini kıskanmadığını söyledi. Rixos Premium Bodrum’da konser veren Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç, tatilcilere unutulmaz bir gece yaşattı. Harbiye açık hava konseri öncesi Rixos otelinin adasında? sahne alan ünlü şarkıcı eski ve yeni albümünden şarkılar seslendirdi. Yaptığı dans şovuyla da büyük beğeni toplayan Murat Dalkılıç yaklaşık 3 saat sahnede kaldı. Yerli ve yabancı turistlerin izlediği konserde yerinde duramayan Dalkılıç’ın neşeli tavırları ise dikkatlerden kaçmadı.

Konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Dalkılıç, çıkardığı albüm hakkında yorum yapan müzik eleştirmenlerinin yorumlarını çok beğendiğini ifade ederek, “Albümümü emin kulaklar dinliyor. Bu konuda çok mutluyum. Emin kulaklar dinlediği zaman sen de güveniyorsun ve ona göre hareket ediyorsun. Yaptığım albüm ile gurur duydum. Albümüm dikkate alınıyor. Albümümü sevmişler ki biraz daha iyi olsun diye bir şeyler söylüyorlar” ifadelerini kullandı.

Basın mensuplarının oyuncu eşi Merve Boluğur’un giyimine karışıp karışmadığı sorusu karşısında ne söyleyeceğini şaşıran Dalkılıç, “Bu moda giyeyim diye bir takıntım yok. İlkez Özen benim tüm tasarımlarımı ayarlayan. Sahne kostümlerimi, normal sokakta giyeceğim her şeyi o ayarlar. Sevgili eşimin de giyim konusunda yardımları oluyor” dedi.

“Eşim beni kıskansa Bodrum’a gelirdi”

Eşinin kıskanç olup olmadığı sorulan Dalkılıç, “Kıskansa yanımda gelirdi” şeklinde kısa bir cevap vererek hızlı bir şekilde sahneye çıktı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.