Murat Dalkılıç, Adana’yı coşturdu

Pop müziğinin sevilen ve güçlü seslerinden Murat Dalkılıç, ilk kez konser verdiği Adana’da binlerce hayranına unutulmaz bir coşku yaşattı. Adana Optimum Alışveriş Merkezi’nde gerçekleşen dev konserde sevilen şarkılarını seslendiren genç ve yakışıklı şarkıcı enerji dolu sahne performansı ve dansları ile hayranlarını mest etti…

2008 yılında başladığı müzik kariyerine 5 albüm sığdıran, “Daha Derine, Bir Güzellik Yap, Merhaba, La Fontaine ve Kasaba” adlı albümleri ile satış rekorları kıran Murat Dalkılıç, Optimum AVM’nin buz pistinde kurulan görkemli sahnede fırtına gibi esti.

Açılışı “Daha Derine” Şarkısı ile yaptı…

Konserine “Daha Derine” adlı şarkısıyla başlayan Murat Dalkılıç’ın birbirinden hareketli şarkılarına dansçıları da eşlik etti. Bir buçuk saat süren konseriyle hayranlarından tam not alan şarkıcı tüm şarkılarını Adanalı hayranları için seslendirdi. Konserin gerçekleştiği dev sahnenin etrafını ve Avm’nin üst katlarını tamamen dolduran Adanalılar Dalkılıç’ın şarkılarına keyifle eşlik edip, alkışlarla tempo tuttu.

Fotoğraf çekmek için birbirleriyle yarışan Dalkılıç hayranları, ünlü şarkıcının dillerden düşmeyen şarkıları ve sempatik tavırlarıyla hafta sonu enerji depoladı. Konserde duygu dolu parçalarını da seslendiren Murat Dalkılıç, aşk dolu şarkılarıyla Optimum ziyaretçilerinden büyük beğeni topladı.

İlk kez geldiği Adana’dan ayrılmak istemedi

İlk kez geldiği Adana’yı çok sevdiğini belirten Murat Dalkılıç, konserin ardından yöresel yemeklerle kendisine ziyafet çekeceğini söyledi. Kentte hüküm süren bahar havasının kendisini mest ettiğini dile getiren Murat Dalkılıç, “İstanbul’da lodos varmış, belki Adana’da kalırım” diyerek Adanalı hayranlarına espri yaptı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.