Murat Boz’un Avrupa Turnesi Amsterdam Konseri ile başladı

Murat Boz’un merakla beklenen Avrupa Turnesi önceki akşam Amsterdam Konseri ile başladı. İlk konserde yaklaşık 5000 kişiyle sahneden kucaklaşan Boz, turnenin ilk durağında sevenlerine özledikleri müzik ziyafeti ile unutulmaz anlar yaşattı.

gazetemag-commurat-boz-amsterdam1

Avrupa’da büyük bir sevgi seli ile karşılaşan Boz, ilk durağı Amsterdam da kendisini izlemeye gelen O ses Türkiye yarışmacısı Feyza Erdurcan’ı da sahneye çıkardı. Boz yoğun Avrupa’daki yoğun konser programının ilkinde enerjisi ve sahne performansı ile izleyenleri büyüledi. Ünlü sanatçı, 5 Aralık’a kadar bu yoğunlukta Türkiye ve Avrupa’nın farklı farklı şehirleri arasında mekik dokuyacak.

gazetemag-commurat-boz-amsterdam

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.