Murat Boz’un annesi Nedret Boz hastanelik oldu

Murat Boz’un annesi Nedret Boz, oğlu ile ilgili yapılan ağır hakaret ve yorumların ardından rahatsızlandı ve Acıbadem Hastanesi’nin Kroner Yoğun Bakım Servisine yatırıldı.

Anayasa değişikliği konusunda “evetçi” olarak gösterilen sanatçı Murat Boz ile ilgili özellikle sosyal medyada yer alan hakaret dolu ifadeler emekli öğretmen anne Nedret Boz’un sağlığını bozdu. Nedret Boz acil olarak İstanbul Acıbadem Hastanesi’nin Yoğun Bakım Servisine kaldırılarak tedavi altına alındı. Baba Cafer Boz, eşinin hastaneye kaldırıldığını doğrularken, gözyaşlarına boğuldu.

Nedret Boz’un yattığı hastaneden son dakika açıklaması…

NEDRET BOZ’UN TEDAVİSİ DEVAM EDİYOR

Kalp şikayeti ile 27 Ocak 2017, Cuma günü Acıbadem Kadıköy Hastanesi’ne gelen ünlü sanatçı Murat Boz’un annesi Nedret Boz’un, muayene ve tıbbi değerlendirme sonrasında kalp rahatsızlığı nedeniyle Kroner Yoğun Bakım Ünitesi’nde tedavisine başlanmıştır. Tedavi süreci halen devam etmektedir.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.