Murat Boz’dan barışmanın resmi fotoğrafı

Murat Boz ve Aslı Enver’in barıştıklarına dair resmi fotoğrafı dün gece geç saatlerde yakışıklı oyuncu Instagram’dan paylaştı.

Ayrılıkları ile magazin gündeminden düşmeyen ünlü popçu Murat Boz ve oyuncu Aslı Enver çifti, Fahriye Evcen ve Burak Özçivit’in düğününe birlikte katıldı. İkili barıştıklarını artık saklamıyor.

DÜĞÜNE TEKNE İLE GELDİLER

Daha önce Suadiye’de bir kahveciye gittikleri güvenlik kamerası görüntüleri ile ortaya çıkan Aslı Enver ve Murat Boz çifti, geçtiğimiz gün gazeteciler tarafından görüntülenmiş ve barıştıkları ortaya çıkmıştı. Ünlü çift barışmalarının üzerine Fahriye Evcen ve Burak Özçivit’in düğününe birlikte katıldı. Düğünde tüm gözler, düğün yerine tekne ile gelen Aslı Enver ve Murat Boz çiftindeydi.

MURAT BOZ FOTOĞRAFI YORUMLARA KAPADI

Gecenin ardından Murat Boz, kendisine ait instagram hesabından bu kareyi paylaşarak adeta ilan-ı aşk etti. Murat Boz’un fotoğrafı kullanıcı yorumlarına kapatması ise dikkatlerden kaçmadı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.