Murat Boz’a mahkeme şoku

Murat Boz, tatil yaptığı Gümüşlük’teki villasında sesinin kaydedildiği gerekçesiyle dava açtı. Mahkeme sonucu ise Murat Boz’u memnun etmedi.

Ünlü sanatçı Murat Boz; Haziran ayında sevgilisi, annesi ve abisiyle Gümüş lük’teki villasına tatile gitti. Boz, tatil sırasında aile arasında geçen konuşmaların haber yapılması üzerine savcılığa suç duyurusunda bulundu. Ünlü sanatçı, aile ve özel hayatının ifşa edildiğini iddia etti.

SAVCILIKTAN İLGİNÇ GEREKÇE

Boz, izinsiz olarak yaşam alanına girildiğini, ses kaydının alındığını ve bu kaydın yayınlanmasıyla suç işlendiğini belirtti. Savcılık, soruşturma sonrası takipsizlik kararı verdi. Gerekçe olarak ‘Şöhretli kişiler, belli ölçülerde haklarında çıkan dedikodulara, haberlere katlanmak zorunda’ denildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.