Murat Boz, reklamların da aranan ismi haline geldi

Murat Boz, bir inşaat firmasının 37 saniyelik reklam filmi için 1.2 Milyon TL ücrete anlaştı.

Daha önce banka ve giyim markasının tanıtım filmlerinde rol alan Murat Boz, şimdi de bir inşaat şirketinin yeni projesi için kamera karşısına geçti.

Son zamanlarda Dönerse Senindir filmi ile vizyonda olan ve reytinglerin zirve programı O Ses Türkiye’nin jüriliği ile ekranlara gelen Murat Boz, reklamların da aranan ismi haline geldi. Bir inşaat firması, ünlü şarkıcıya yüksek bir ücretle anlaşma sağladı.

37 saniye için 1.2 milyon TL
Murat Boz’un, oynadığı 37 saniyelik reklam filminden 1.2 milyon TL kazandığı öğrenildi.

Zirve Elçin’in
Ünlü şirketler, reklam filmlerinde ekranlarda yüzü taze olan isimleri seçiyor. Ekranlarda hayran kitlesine sahip ünlüler, yer aldıkları projenin güncelliğine göre fiyatlarını etkiliyor. İşte son zamanlarda reklam anlaşması imzalayan tanınmış simalar ve aldıkları ücretler:

Elçin Sangu – 2 Milyon TL

Murat Boz – 1.2 Milyon TL

İlker Kaleli – 1 Milyon TL

Kerem Bürsin – 1 Milyon TL

Tolga Çevik – 850 Bin TL

Serenay Sarıkaya – 750 Bin TL

Hande Erçel – 350 Bin TL

Gülben Ergen – 750 Bin TL

Yıldız Tilbe – 250 Bin TL

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.