Murat Boz, Özcan Deniz ile öpüşme sahneleri olay olan sevgilisi hakkında konuştu

Star TV ekranlarında yeni başlayan İstanbullu Gelin dizisinde başrolü paylaşan Özcan Deniz ve Aslı Enver, daha ikinci bölümden öpüşme ve yatak sahneleriyle dikkat çekmişti. Murat Boz, sevgilisi Aslı Enver’in bu sahneleri hakkında konuştu.

Aslı Enver’in Özcan Deniz ile öpüştüğü sahnenin, Murat Boz’u kıskandıracağı konuşulmuştu. Ancak ünlü şarkıcı, beklenenin aksine soğukkanlı ve içten bir itirafta bulundu.

Nişantaşı’nda gazetecilerin sorularını ayaküstü yanıtlayan ünlü şarkıcı, “Ona bakarsanız benim de filmlerde öpüşme sahnelerim oluyor. O çok başka bir şey. Bu, Aslı’nın mesleğinin bir parçası. Bunları kafaya takarsak işin içinden çıkamayız. Aslı’nın oyunculuğuyla gurur duyuyorum. Bir önceki dizisini de seyretmiştim ama buradaki oyunculuğu son nokta.” ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.