Murat Boz JANTİ ile geliyor

5 yıl aradan sonra yeni albümü JANTİ ile hayranlarına müjdeli haberi veren Murat BOZ, albümle aynı adı taşıyan JANTİ şarkısının klibi için önceki gün kamera karşısına geçti.

4. albümü JANTİ ile yepyeni ve farklı bir projeye imza atan Murat Boz’a ilk klip çalışması için birbirinden özel dekorlar ve farklı bir konsept hazırlandı.

murat boz1

Murat Boz’a RETRO klip

Çekimleri Beykoz Kundura Fabrikasında gerçekleşen klipte sanatçıya 80 kişilik bir cast ve oyuncu ekibi eşlik etti. Özel kurulan dekoru ve oluşturulan konsepti ile adeta 1930’ların havasını yaşatan klibin yönetmenliğini Bedran Güzel, görüntü yönetmenliğini ise Veli Kuzlu üstlendi.
DMC etiketi ile çok yakında piyasada olacak ve toplam 12 şarkının yer aldığı JANTİ adlı yeni albüm çalışmasında, Türkiye müzik sektörünün en önemli sanatçıları ve müzik direktörleri ile çalışıldı.

murat boz

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.