Murat Boz, İrem Sak ve Yasemin Allen uyumu dikkat çekecek

Yeni sezonun en eğlenceli romantik komedisi için çekimlere başlayan Murat Boz, İrem Sak ve Yasemin Allen ilk haftanın bitişini eğlenceli pozlarla kutladılar. Bir haftanın göz açıp kapayıncaya kadar geçtiğini söyleyen ünlü oyuncular, filmin neşesini yansıttığını söyledikleri pozlarını aynı anda instagram sayfalarından paylaştılar.

Murat Boz’un bir reklam fotoğrafçısı olan Mehmet’i oynadığı filmde, Yasemin Allen Mehmet’in sevgilisi Selin, İrem Sak ise arkadaşı Defne karakterini canlandırıyor.

Mehmet’in ( Murat Boz ), hayatının aşkı Selin’den ( Yasemin Allen ) ayrıldıktan sonra, onu geri kazanmak için Defne ( İrem Sak ) ile işbirliği yapması ile başlayan hikaye, sürprizlerle devam edecektir.

Erol Özlevi’nin yönetmenliğinde çekimlerine başlanan TAFF yapımı romantik komedi ‘Dönerse Senindir’ kış sezonunda sinema perdesine kahkaha ve romantizm taşıyacak.

gazetemag.com-murat

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.