Murat Boz ile Aslı Enver ayrılığı reklam ayrılığı mı?

Murat Boz-Aslı Enver Ayrılığı hakkındaki dedikodu gerçek çıktı.

Her şey Murat Boz ve Eser Yenenler’in ‘İşte Benim Stilim’ yarışmasıyla ünlenen Nihal – Bahar Candan kardeşlerle kaçamak yaptıkları iddiasıyla başladı. Olay sonrası Boz, iddiaları yalanladı.

Çelişkili açıklamalar
Enver uzun süre sessizliğini koruyup sonra da “Olaydan 10 gün önce ayrılmıştık” dedi. Çiftin birbirini halen sosyal medyadan takip etmesi ve ‘Kardeşim Benim’ filminin ikincisinin çekilecek olması dedikodu kazanını kaynattı.

Ayrılık muamması
Murat Boz ve Aslı Enver ayrılığı tam bir muammaya dönüştü. Murat Boz, Eser Yenenler’le birlikte ‘İşte Benim Stilim’ yarışmacıları Nihal – Bahar Candan kardeşlerle eğlendikleri gece için, “Aslı’ya ihanet etmedim” açıklaması yapınca gözler Aslı Enver’e dönmüştü.

Kafalar karıştı
Enver’in uzun süre sessiz kalması ilişkilerinin bitmediği şeklinde yorumlanmıştı. İkili tüm açıklamalar rağmen önceki akşam, Suadiye’de bir kafede birlikte görüntülenince haklarında reklam ayrılığı iddiaları güçlendi.

Reklam ayrılığı mı?
Dedikodu kulislerinde sosyal medyada birlikte çekilmiş fotoğraflarını kaldırmayan ikilinin ayrılmadığı ve ikincisi çekilecek olan ‘Kardeşim Benim’ filminin reklamı için böyle davrandıkları konuşuluyordu. İddiaya göre ikili, film setinde barıştıkları yönünde yapılacak tanıtım kampanyası için böyle davranmış.

Danışıklı dövüş
Bir süre önce filmin başrol oyuncularından Burak Özçivit, filmin kadrosunda bazı değişikliklerin olacağını açıklamıştı. Ancak Enver’in kadroda olup olmadığını söylememesinin de bu planın bir parçası olduğu konuşulmuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.