Murat Boz, Hadise’nin ayağını yerden kesti

Beşiktaş Belediyesi’nin düzenlediği konserde Hadise ile düet yapan Murat Boz, şarkının “Hadi kızı öp bakalım” kısmında, güzel şarkıcıyı öptü.

Beşiktaş Belediyesi’nin düzenlediği Gençlik Festivali, çoşkulu anlara sahne oldu. Kuruçeşme Arena’da düzenlenen festival, Colur-Up koşusu ve DJ performansıyla başladı.

hadise murat

ASLI ENVER KARAVANDA İZLEDİ

Ardından sahneye Murat Boz çıktı. Boz, “Janti” adlı yeni albümündeki şarkılarıyla binlerce gence müzik ziyafeti yaşattı. Boz’u dinleyenler arasında sevgilisi Aslı Enver de vardı. Ünlü oyuncu, sevgilisini Boz’un karavanında dinledi.

MURAT BOZ, HADİSE’Yİ ÖPTÜ

Gecenin finalini ise Hadise yaptı. Mini ve göğüs dekolteli elbisesiyle dikkat çeken Hadise, “Deli Oğlan” şarkısında Murat Boz’la düet yaptı. Şarkının “Hadi kızı öp bakalım” kısmında Boz, Hadise’yi yanaklarından öptü.

“AHMET’LE ARAMDA BİR ŞEY YOK”

Hadise konser öncesi Modern East adlı alışveriş merkezinin açılışına katıldı. Adı oyuncu Ahmet Kural ile aşk dedikodularına karışan şarkıcı, “Böyle bir şey yok. Ahmet ya da herhangi biri ile bir mekanda karşılaşabilirim. Bu haber yalan” dedi. Hadise’nin aldığı kilolar dikkat çekti.

hadise

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.