Murat Boz 29 Ekim’de Kıbrıs’ı coşturdu

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde Elexus Otel’de sahne alan ünlü şarkıcı Murat Boz, tatilcilere unutulmaz bir bayram yaşattı. Yaklaşık 2 bin kişilik salonu hınca hınç dolduran izleyenlere hazırladığı özel repertuvar ile hem pop müzik hem TSM hem de türkü ziyafeti çeken Murat Boz gecenin finalinde davul şov ile de sevenlerini adeta coşturdu. 90 dakikalık sahne süresini izleyenlerin artan coşkusu ile yaklaşık 2,5 saate çıkaran Boz, soluksuz müzik ziyafeti ile davetlileri büyüledi.

Sahneden sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Boz, Janti albümün sürpriz şarkılarından biri olan ve Ebru Gündeş ile düet yaptığı “Gün Ağardı” şarkısına önümüzdeki günlerde klip çekeceği müjdesini de verdi. Klip ile ilgili daha fazla detay vermeyen Boz, izleyenleri klipte süprizler beklediğini söyledi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.