Murat Başoğlu Türkiye’yi terk etti

Yeğeniyle yaşadığı yasak ilişkiyle gündemi sarsan Murat Başoğlu, Yunanistan’a gitti.

Geçtiğimiz haftalarda gündeme bomba gibi düşen Murat Başoğlu ve yeğeni arasındaki aşk herkesten tepki toplamıştı. Gelen bu tepkilerin ardından bakanlık olaya müdahale etmiş ve Murat Başoğlu’nun ceza alabileceği ortaya çıkmıştı. Bu olayların ardından Başoğlu’nun Türkiye’yi terk ederek Yunanistan’a gittiği ortaya çıktı.

Rezaletin ortaya çıktığı ilk günden bu yana Bodrum’daki evinden ayrılmayan ünlü sunucu, eşi Hande Bermek ve çocuğuyla beraber yaşamayı sürdürüyordu. Ancak rezalette her gün yeni bir perde aralanması, ensest ilişkinin ayrıntılarının tüm Türkiye tarafından öğrenilmesinin ardından büyük baskı altına girdi, neredeyse sokağa çıkamayacak hale geldi.

YARGI OLAYA EL ATTI

Yaşanan rezalete duyarsız kalmayan yargı, olaya el atı, Başoğlu hakkında Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığısoruşturma başlatılmıştı.

Başsavcılık’tan konuyla ilgili şu açıklama yapıldı:

Geçtiğimiz günlerde Bodrum’da bir teknede görüntülenen ve toplumsal değer yargılarına aykırı olan olaya ilişkin olarak; yazılı ve görsel basında yer bulan haber içerikleri ihbar kabul edilerek, habere konu kişiler hakkında hayâsızca hareketler suçu bakımından inceleme yapılmak üzere Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığınca resen soruşturma başlatılmıştır.

YUNANİSTAN’A GEÇTİ

İşte bu gelişmeden sonra Murat Başoğlu dün Türkiye’yi terk etti. Yunanistan’a kaçan Başoğlu, konuya yönelik Sözcü’den Eda Sönmez’in sorularını yanıtsız bıraktı ve her zaman olduğu gibi yalanladı. Ünlü sunucu, “Kaçtığınız doğru mu? Yunanistan’da bulunduğunuz bilgisine ulaştık” diyen Sözcü muhabirine “Gereken açıklamayı avukatım yapacak” demekle yetindi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.