Murat Başoğlu skandalına ‘Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’ el atacak

Murat Başoğlu’nun teknede yakalandığı kadın ağabeyinin kızı çıkınca yer yerinden oynadı. Olaydan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın rahatsız olduğu duruma el atacağı öğrenildi.

Sunucu Murat Başoğlu’nun 14 yıllık eşini aldattığı kadının yeğeni Burcu Başoğlu olduğu doğrulanınca yer yerinden oynadı. Bu iğrenç olay sonrası Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’nın rahatsız olduğu, olaya müdahil olacağı, köşe yazarı Cengiz Semercioğlu tarafından iddia edildi.

BAKANLIK DURUMDAN RAHATSIZ

Hürriyet yazarı Cengiz Semercioğlu, bugünkü yazısında Murat Başoğlu’nun yeğeniyle yaşadığı ilişkiden Bakanlık’ın rahatsız olup olmadığını yazdı.

İşte o yazının ilgili kısmı:

“Magazin dünyasında yaşanan ensest olayına Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın da el atacağı duyumu geldi bana. Kamu davası mı açılır, Bakanlık müdahil mi olur bilemiyorum ama durumdan Bakan Fatma Betül Sayan Kaya’nın da rahatsız olduğu söyleniyor.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.