Murat Başoğlu davasının duruşma tarihi belli oldu

Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı’nca Murat Başoğlu ve Burcu Başoğlu Kabadayı hakkında geçtiğimiz hafta hazırlanan iddianame Bodrum 4. Asliye Ceza Mahkemesi’nce kabul edildi. İlk duruşmanın 28 Kasım günü yapılacağı öğrenildi.

Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı’nca Murat Başoğlu ile yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı’nın Bodrum’da bir teknedeki özel fotoğraflarının çekilip yayınlanmasının ardından başlatılan soruşturma kapsamında hazırlanan iddianame, Bodrum 4. Asliye Ceza Mahkemesi’nce kabul edildi.

1 YILA KADAR HAPİS İSTEMİ

Geçtiğimiz günlerde soruşturma tamamlanmış, ikili hakkında, ‘hayasızca davranışlarda bulunmak’ iddiasıyla 1 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenlemişti.

İddianame Asliye Ceza Mahkemesi’ne gönderilmişti. İddianame Bodrum 4. Asliye Ceza Mahkemesi’nce kabul edildi. İlk duruşmanın 28 Kasım günü yapılacağı öğrenildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.