Muhteşem Yüzyıl Kösem’in oyuncu kadrosuna 12 yeni oyuncu dahil oldu

Star TV’de yayınlanan “Muhteşem Yüzyıl Kösem’in oyuncu kadrosuna 12 yeni oyuncu dahil oldu.

Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu, bugünkü yazısında Muhteşem Yüzyıl Kösem’e 12 yeni oyuncunun katıldığını duyurdu.

BOMBA İSİMLER DE VAR

Diziye katılan 12 ismin; Öykü Karayel, Taner Ölmez, Mustafa Üstündağ, Boran Kuzum, Beste Kökdemir, Ahmet Varlı, Ahsen Eroğlu, Burak Darak, Şahin Sekman, Cenk Suyabatmaz, Gizem Emre ve Şener Savaş olduğu öğrenildi.

İşte, Eyüboğlu’nun o yazısı:

‘KÖSEM’E 12 YENİ OYUNCU TAKVİYESİ

Yaratılan beklentiyle reytingleri örtüşmeyince her yapımın başına gelen “Muhteşem Yüzyıl Kösem”in de başına geldi. Reytingler beklenenin altında olunca “Reytingleri yükseltsin” diye diziye vaktinden erken dahil edilen Beren Saat de umutları boşa çıkardı. Star TV’nin dizisinde “Kösem”i oynayan Saat’i ilk haftasında meraktan izleyenlerin bile devamı gelmedi.

“Muhteşem Yüzyıl Kösem”, reytingi yüksek değil, ama prestijli bir iş… Çünkü dış pazarda iyi iş yapan “Muhteşem Yüzyıl”ın devamı bir dizi. O nedenle geçen yılki dizi fuarında en çok ön satışı yapılan iş oldu. Ancak dizinin reytingleri düşük olunca bu, dış pazarı da etkiledi. Ön satışların ancak dörtte biri gerçek satışa dönüştü.

BU HAMLENİN ANLAMI

“Muhteşem Yüzyıl Kösem” bütçesi yüksek bir iş. Star TV’nin diziye verdiği parayı, aldığı reytingi satarak karşılaması imkansız. Dizinin ihracatından gelen para, yapımcı ve kanalı kara geçirecek noktaya yaklaşırken bu kez “Kösem”in 26’ncı bölümde “final” yapacağı iddiası ortaya atıldı. Yapımcı firma, bu haberleri anında yalanladı.

“BİZ BİTTİ DEMEDEN ‘KÖSEM’ BİTMEZ”

Aradan geçen birkaç haftalık sürede şöyle ilginç bir gelişme oldu. Star TV’nin bu hafta 20’nci bölümünü yayınladığı dizinin kadrosuna birkaç gün önce 12 yeni oyuncu dahil oldu. Tim’s, bu oyunculardan kimiyle 10, kimiyle daha fazla bölüm için anlaşma yaptı. Bu hamleden benim anladığım şu:

“Kösem bitiyor” haberleri çıktığında, “Biz bitti demeden ‘Kösem’ bitmez” diye açıklama yapan Tim’s’in hedefi belli.

Yapımcı Timur Savcı, bu hamleyle dizinin reytinglerini bir tık daha artırmayı başarırsa “Kösem”, bu sezonu kazasız – belasız tamamlar, ikinci sezon için de iddialı duruma gelir.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.