Muhteşem Yüzyıl Kösem ekrana damga vurdu

Yapımını TIMS’in, yapımcılığını Timur Savcı’nın yaptığı Muhteşem Yüzyıl Kösem, dün akşam ekrana gelen yeni bölümü zirvedeki yerini aldı.
AB ve ABC1’de birinci sıraya yerleşen Muhteşem Yüzyıl Kösem, Beren Saat’in Kösem olarak diziye dahil olduğu bu bölüm, sosyal medyada da dün gecenin en çok konuşulan yapımı oldu.

SULTANLARIN SAVAŞI BAŞLADI
KÖSEM VE SAFİYE SULTAN’IN GÜÇ SAVAŞI BAŞLADI

Saray oyunlarına olan kayıtsızlığıyla bilinen Kösem, Beren Saat’in diziye dahil olmasıyla artık ben de varım dedi. Kösem artık taht oyunlarının tam merkezine geçerken Safiye Sultan ile güç savaşının ilk sinyallerini de verdi.
Ahmed hastalıktan kurtulmasının ardından, ölüm döşeğindeyken arkasından dönen tüm oyunları dinleyerek, en büyük cezayı Safiye’ye verir, saraydan sürgün edilecektir. Safiye’yi bu zor durumdan kurtarabilecek tek kişi Kösem iken o da gitmesinin en doğrusu olduğunu söyleyip savaşın ilk fitilini ateşledi. Artık Ahmed’in yanındaki en büyük ordu Kösem Sultan’dır.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.