Muhteşem Yüzyıl Kösem, dünyanın gözdesi oldu

Yapımını TIMS Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı’nın yaptığı Muhteşem Yüzyıl Kösem’in ilk sezonu Şili’de büyük ilgi görüyor. Şili’nin en önemli ve reytingi yüksek dizilerinden Un Diablo Con Angel adlı diziyi rating sıralamasında geçerek zirve ortak oldu.

Efsane devam ediyor

Dünya çapında 80’i aşkın ülkede yüzmilyonlarca kişiye ulaşan Muhteşem Yüzyıl’ın ardından Muhteşem Yüzyıl Kösem de Türk dizi sektörünün yüzakı olarak en güçlü ihracat kalemlerinden biri oldu. Yüksek prodüksiyon yatırımı, hikayesi ve oyuncu kadrosuyla dünya klasmanında bir dizi niteliği taşıyan Muhteşem Yüzyıl Kösem’in Şili gibi pek çok ülkede de ciddi başarılar kazanması bekleniyor.

Muhteşem Yüzyıl Kösem şu anda 55 ülkede izleyicisiyle buluşuyor.

Araplardan yoğun ilgi

Birleşik Arap Emirlikleri merkezli, Ortadoğu ve Kuzey Afrika’da servis veren kanal platformu OSN’nin 2 milyon üzeri takipçisi olan sosyal medya fenomenleri için verdiği yemeğe Nurgül Yeşilçay da davet edildi. 26 ülkede hizmet veren ve 10 milyon müşterisi olan OSN’de Muhteşem Yüzyıl Kösem’in ikinci sezonu 15 Ocak’ta gösterime girecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.