Muhteşem Yüzyıl Kösem 2. bölümünde ATV Hava Durumu Bülteni’nin bile gerisinde kaldı

Nurgül Yeşilçay’ın başrolünü oynadığı Muhteşem Yüzyıl Kösem 2. bölümünde ATV Hava Durumu Bülteni’nin bile gerisinde kaldı.

Sezona büyük umutlarla başlayan Muhteşem Yüzyıl Kösem: Bağdat Fatihi 4. Murad dizisi ikinci haftasında da beklenen reytingi alamadı.

BAŞROLDE YEŞİLÇAY VAR

Milliyet’ten Ümit Buget’in haberine göre, Nurgül Yeşilçay’ın başrolünde oynadığı Kösem, cuma gecesi yayınlanan 2. bölümüyle AB’de geçen haftaya göre belirgin bir sıçrama yaşamış ve 13. Sıraya yerleşmişti.

Fakat ‘Total’ izleyicide durum neredeyse geçen haftanın aynısı. Dizi birçok yapımın, yarışmanın, izdivaç programının gerisinde kalarak ancak 24. olabildi.

HAVA DURUMUNUN BİLE GERİSİNDE

Kösem’in gerisinde kaldığı programlar arasında en ilgi çekeni ise ATV Hava Durumu.

İzleyicinin havadaki değişikliği dizideki gelişmelerden daha çok merak ettiği görülüyor. İki haftalık tabloda görünen o ki dizinin havasını bulabilmesi için haftaya önce hava durumunu geçmesi gerekiyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.