Muazzez Ersoy’u duygulandıran sergi

Muazzez Ersoy’a 26 bin metre karelik Fotoğraf sergisi.

Muazzez Ersoy, Kale Outlet Center’ın kendi adına düzenlediği resim sergisinin açılışına katıldı. Önemli fotoğraflarda ilginç hikayeler anlattı.

Kale Outlet Center, artık geleneksel hale getirdiği fotoğraf sergilerinin bu kez konuğu Türk Sanat Müziği’nin en önemli isimlerinden MUAZZEZ ERSOY’u ağırladı.

Cumartesi günü Güngören’deki Kale Outlet Center’da açılan sergiye Muazzez Ersoy, Vali Yardımcısı Halil Serdar Cevheroğlu, AFAD İl Başkanı İbrahim Tanı 3S Kale Holding Yönetim kurulu başkanı Sema Gürün, başkan yardımcıları Sefa Çizer ve Sadakat Özgür katıldı. Serginin açılışını kurdelesini Muazzez Ersoy kesti.

“Geçmişten Geleceğe Başarı Hikayesi” fotoğraf sergisi için 28 kişilik ekip, 4 ay , boyunca Muazzez Ersoy’un fotoğraflarını arayarak, özel tarama ve baskılarının yapılması için çaba gösterdi.

“Geçmişten Geleceğe Başarı Hikayesi”nde Muazzez Ersoy’un kendisinde bile bulunmayan bin 103 adet fotoğrafı sergi için bağışladı. Muazzez Ersoy’un “Geçmişten Geleceğe Başarı Hikayesi” sergisi böylece 3 bin 850 adet fotoğrafa ulaştı. Sergi, Kale Outlet Center’ın düzenlediği “Geçmişten Geleceğe Başarı Hikayesi” sergileri arasında bu zamana kadar yapılan en çok fotoğrafa sahipti.

blank

MUAZZEZ ERSOY GÖZLERİNE İNANAMADI
Kale Outlet Center’ın tüm koridorları, mağaza vitrinleri, orta alanı, gözle görülen her yerde Muazzez Ersoy’un sanat hayatının fotoğrafları süsledi. Fotoğraf sergisi karşısında çok etkilenen Muazzez Ersoy, “Duyduğum mutluluğu ve gururu kelimelerle anlatamam, her yerde ben varım!” cümleleriyle hislerini ifade etti.

TÜRKİYE’DE İLK
Kale Outlet Center’in 26.000 m2’lik alanın, tüm koridorları, mağaza vitrinleri, Muazzez Ersoy’un fotoğrafları ile kaplandı. Sergi, 22 Nisan Cumartesi günü saat:14.00’de Kale Outlet Center’da Muazzez Ersoy’un katımıyla açıldı. Setlerden galalara, gazete küpürlerinden film afişlerine en özel karelerinin tüm AVM’yi süslendiği sergi açılışından sonra 1 ay boyunca ziyaretçilere açık kalacak. Sergi’den elde edilecek gelir, Muazzez Ersoy’un isteği üzerine AFAD’a bağışlanacak.

ALPARSLAN TÜRKEŞ İLE RESİMİNE DOKUNDU
Sergide Alparlan Türkeş ile fotoğrafını gören Muazzez Ersoy, resmin üzerine elini koyarak gezdirdi. Ünlü sanatçının bu anlarda duygulandığı gözlendi.

TORUNU İLE
Muazzez Ersoy, torunlarının hazırladığı sürpriz doğum günü partisini anlattı.

HULUSİ AKAR İLE BOSNA’DA
Muazzez Ersoy, bir fotoğrafın önünde durarak “Bu resimde kim var?” dedikten sonra hikayesini anlattı. Bosna’daki Türk Askerilerini ziyareti sırasında şimdiki Genel Kurmay Başkanı Hulusi Akar ile orada tanıştığını ve fotoğraf çektiklerini söyledi.

10. YIL PASTASINI KESTİLER
Kale Outlet Center’ın 10. yıl pastasını Muazzez Ersoy, Vali Yardımcısı Halil Serdar Cevheroğlu, AFAD İl Başkanı İbrahim Tanı 3S Kale Holding Yönetim kurulu başkanı Sema Gürün, başkan yardımcıları Sefa Çizer ve Sadakat Özgür birlikte kestiler.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.