Muazzez Ersoy’dan Tarkan sürprizi

Bir pop albümü çıkarmaya hazırlanan Muazzez Ersoy, Tarkan’dan iki şarkı aldı.

Nostalji kraliçesi Muazzez Ersoy, yıldızlar karmasıyla geliyor! Mesleki kariyeri boyunca seslendirdiği Türk Sanat Müziği şarkılarıyla adını altın harflerle yazdıran Ersoy, pop müzik albümü yapmaya hazırlanıyor. Geçen sene ’29 Altın Eser’ adlı bir albüm yayımlayan Ersoy, yeni çalışmasında bol sürprize yer veriyor.

Ersoy’un sürrpiz vokalistleri

Ersoy, daha önce ‘Yeşil Ördek’ şarkısında birlikte düet yaptığı Tarkan’dan ‘Havalım’ ve ‘Başına Bela Olurum’ olmak üzere iki şarkı aldı. Sanatçı megastarın parçalarına yepyeni bir soluk getirecek. Sanatçının sürprizi ise tek bu değil. Pop albümünde şarkıcını vokalistliğini Gülşen, Linet ve Aşkın Nur Yengi yapacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.