Muazzez Ersoy, Nene Hatun mu oluyor?

Muazzez Ersoy “90’dan Pop” albümüyle Best Fm’de Yasemin Şefik’in programına konuk oldu. Doksanlı yılların sevilen şarkılarını seslendiren sanatçı; “Albümdeki bütün şarkıların aranjesini Ozan Çolakoğlu yaptı. Eğer yetiştirmeseydi Gülşen’le evlenmelerine izin vermeyeceğimi söyledim. Kız bizim diyerek onu tehdit ettim.” dedi.

MUAZZEZ ERSOY “DİRİLİŞ ERTUĞRUL’U YAŞIYORUM”

Yasemin Şefik’in “Muazzez Ersoy evde ne yapar? Mesela hangi diziyi çekirdek çitleyerek izler sourusuna” samimiyetle yanıtlayan Ersoy; “Sadece ve sadece Diriliş Ertuğrul izliyorum. İşim olur kaçırırsam da hemen o bölümü internetten izliyorum. Tarihimizde olmuş olayları, devletimizin kuruluşunu çok iyi anlatıyor. Ben o diziyi sadece izlemiyorum, yaşıyordum da!”

MUAZZEZ ERSOY; “NENE HATUN HAYATINI ÇEKSİNLER BEN OYNARIM”

Yıllar önce rol aldığı dizi ve filmler çok konuşulan Muazzez Ersoy; “Kurtuluş Savaşı, Diriliş Ertuğrul gibi bir yapımda oynamak isterim. Bizim geçmişimizde yaşadığımız sıkıntıyı bilmemiz gerekiyor.
“Nene Hatun” mesela onun hayatını çeksinler ben oynarım.” dedi.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.