Muazzez Abacı, yeni albümünün yer aldığı hard diskin çalınmasıyla neye uğradığını şaşırdı

Muazzez Abacı albümde, aralarında Geri Dön ve Her Şeyi Yak’ın da bulunduğu 10 Sezen Aksu şarkısını Türk sanat müziği tarzında yorumlamıştı. Abacı, üzüntüsünü, “O kadar emek verdik. Albümden önce yayınlanırsa yıkılırım” sözleriyle dile getirdi.

Üç yıl aradan sonra, ‘Sezen’imin Şarkıları’ isimli albümüyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanan Türk sanat müziğinin ünlü assolisti Muazzez Abacı, kayıtlarının yer aldığı hard diskin çalınmasıyla neye uğradığını şaşırdı.

“YAYINLANIRSA YIKILIRIM”

Habertürk’te yer alan habere göre; Yapımcı Murat Yıldırım internet sitelerine, “Şarkılar yayınlanırsa mahkeme veririz” şeklinde uyarıda bulundu. Talihsiz olay yüzünden uykuları kaçan Abacı, üzüntüsünü, “O kadar emek verdik. Albümden önce yayınlanırsa yıkılırım” sözleriyle dile getirdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.