Mithat Can Özer’den annesi Sezen Aksu’ya şarkı

Mithat Can Özer, ilk albümü “Aşk Mevsimi”ni müzikseverlere sundu. Özer, çalışmada annesi Sezen Aksu için yazdığı “Acıya Tanığım”a da yer verdi.

Annesi Sezen Aksu’nun izinden yürüyüp müziğe atılan Mithat Can Özer, ilk albümünü piyasaya sürdü. Tarkan dahil birçok sanatçıya verdiği söz ve bestelerin yanı sıra dizi müzikleriyle de adından söz ettiren Özer, “Aşk Mevsimi” albümünde annesi Sezen Aksu için yazdığı “Acıya Tanığım”ı da yorumladı.

Klibi de o yönetti
Toplam 11 şarkıdan oluşan “Aşk Mevsimi”ndeki tüm düzenlemeler ile 8 şarkının söz ve müziğinde imzası bulunan Özer, ilk klibin yönetmenliğini de üstlendi. Genç müzisyen, “Ateş Böceği” şarkısının Beykoz Kundura Fabrikası’ndaki klip çekimlerinde yönetmen koltuğunda oturdu.

ACIYA TANIĞIM
Gün yine doğar, güz benim adım
Ben daha doğmadan
Acıya tanığım
Bir göz damlası düşer boynuma
Annemin eli olur
Dokunur şevkatle koynuma
Denizin ortasında kalmış gibiyim
Sonra dalga dalga
Karaya vurmuş gibiyim
Ne kadar kalkabilir insan altından?
Hangi gün katıksız bir sevince doğar?
Tanığım ümide de daha doğmadan
En umulmadık anda
Elinden tutar

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.