Mircea Lucescu’dan flaş Galatasaray açıklaması!

İsmi Galatasaray ve Fenerbahçe’yle anılan Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Azeri basınına flaş açıklamalarda bulundu.

Azerbaycan’ın qafqazinfo internet sitesi deneyimli çalıştırıcıya ulaşırken, eski takımı sarı-kırmızılılara dönüp dönmeyeceği sorusunu iletti.

Mircea Lucescu’nun Galatasaray sorusu karşısında, “Bu suale verecek cevabım yok. Şu an hala Shakhtar Donetsk’in başındayım. Galatasaray ile ilgili gelişmeler konusunda yorum yapmak istemiyorum. Sezon bitsin ne olacağını hep birlikte göreceğiz” yanıtını verdi.

Tıpkı Fenerbahçe gibi Jan Olde Riekerink ile yolların ayrılacağı sarı-kırmızılı ekip için de Lucescu, adaylar arasında zikrediliyor.

‘Yemek yediler’ iddiası

Öte yandan Rumen basını ise 70 yaşındaki çalıştırıcının Dinamo Bükreş ile görüştüğünü iddia etti. Kırmızı-beyazlı ekibin eski teknik direktörü olan deneyimli ismin, kulüp sahibi Ionut Negoita’yı Shakhtar’ın yurt dışında oynadığı bir maça davet ettiği, ikilinin birlikte akşam yemeği yedikleri öne sürüldü.

İkilinin konuşmalarında hem Mircea Lucescu hem de oğlu Razvan’ın durumlarının görüşüldüğü aktarılarak, “Mirceau Lucescu Dinamo’ya yakın” ifadesi kullanıldı.

Bilindiği üzere Fenerbahçe’nin şampiyonluk trenini kaçırmasının ardından Lucescu ile temasa geçildiği ileri sürülmüştü. Lig TV’nin usta ismi Şansal Büyüka, “Bir yönetici Mircea Lucescu ile görüşmek üzere Ukrayna’ya gitti” açıklamasını yapmıştı. Skorer

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.