Miray Daner ve Boran Kuzum’dan üzen itiraf

Daha önce de sezon sonu final yapacağı iddia edilen “Vatanım Sensin” için dizinin genç yıldızları Miray Daner ve Boran Kuzum’dan hayranlarını üzecek bir itiraf geldi.

“Vatanım Sensin” dizisinin Hilal’i Miray Daner ve Leon’u Boran Kuzum, Kanal D’de ekrana gelen Beyaz Show’a konuk oldu. İkili, programda hayranlarını üzecek bir haberi paylaştılar. Boran Kuzum, dizi için “Bu sezon son sezon gibi görünüyor” derken Miray Daner de “Öyle konuşuluyor” diyerek ilk kez dizinin bu sezon final yapacağı resmi bir ağızdan doğrulanmış oldu. Daha önce de dizinin sezon sonu final yapacağı iddia edilmiş ancak resmi bir ağızdan bu haber doğrulanmamıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.