Miranda Kerr’in 2 milyon dolarlık evi ilk kez görüntülendi

Dünyanın en ünlü süper modellerinden Miranda Kerr, Malibu’daki 2 milyon dolarlık (yaklaşık 6 milyon lira) evinin kapılarını ilk kez açtı. Harpers Bazaar için evinde poz veren 33 yaşındaki Avustralyalı model, eski eşi oyuncu Orlando Bloom’dan olan beş yaşındaki oğlu Flynn için bu evi aldığını söyledi. 2015 yılında modellikten kazandığı 5,5 milyon dolarlık geliriyle dünyanın en zengin altıncı modeli olan Kerr, “İlk görüşte burasının ‘o ev’ olduğunu anladım. Çok fazla işi vardı ama muhteşem bir manzaraya sahipti. O potansiyeli gördüm” şeklinde konuştu. Çocukken vaktinin çoğunu büyükannesinin evinde geçirdiğini söyleyen süper model, “Sürekli misafir gelirdi, o da hep mutfakta bir şeyler hazırlardı” dedi.

Miranda Kerr1

Miranda Kerr2

Miranda Kerr3

Miranda Kerr4

Miranda Kerr5

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.