Miranda Kerr ve Nicole Kidman’ın sırrı ortaya çıktı

Düzgün fizikleriyle herkesi kendine hayran bırakan Miranda Kerr ve Nicole Kidman’ın sırrı ortaya çıktı.

Ünlülerin doktoru Dr. Joseph Mercola, ünlülerin en sık takip ettiği beslenme şekillerinden biri olan 16:8 diyetinin bilinmeyenlerini açıkladı.

Dr. Joseph Mercola, 16:8 diyetinin 3 altın kuralı olduğunu belirterek, “Günde bir öğünün atlanması lazım. Gece yemekten kaçınılması lazım ve 8 saat zarfında normal zamanlarda yenilen porsiyonlar ile yemek yenilmeli” dedi.

blank

Aç kalmak diyetisyenlerin yeni öne sürdüğü bir fikir olmamakla beraber ünlüler ve sağlığına düşkün yetişkinler tarafından gördüğü rağbet artıyor. 16:8 diyeti günün 16 saatini aç geçirdikten sonra 8 saat boyunca yemeğe izin veriyor.

Miranda Kerr ve Nikole Kidman’ın da uyguladığı bu diyet türünün enerjiyi arttıracağı ve fazla kilolardan kurtaracağı belirtiliyor.

Meşhur sağlık uzmanlarından Lee Holmes haftanın iki gününü aç geçirdiğini belirtti. Bu akımı destekleyen hekimlerden Dr. Joseph Mercola 16:8 diyetinin 3 altın kuralı olduğunu belirterek, “Günde bir öğünün atlanması lazım. Gece yemekten kaçınılması lazım ve 8 saat zarfında normal zamanlarda yenilen porsiyonlar ile yemek yenilmeli. Yatmadan en geç bir kaç saat önce yemek yemek kesilmeli, böylelikle mide en az çalıştığı zamanda bir şeyler öğütmeye çalışmayacaktır” ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.