MFÖ’den barış mesajı

Sırtında barış amblemiyle çıktı: Solo albüm yapacaktım, vazgeçiyorum. MFÖ ile albüm yapmak istiyorum.

Mazhar-Fuat-Özkan (MFÖ), önceki akşam Muğla’nın Bodrum ilçesindeki Antik Tiyatro’da konser verdi. ‘Bodrum Bodrum’ şarkısıyla konsere başlayan grubun üyelerinden 66 yaşındaki Mazhar Alanson sahneye arkasında barış simgesi bulunan bir ceketle çıkarak barış mesajı verdi. Alanson konserde ekip arkadaşlarına da bir teklifte bulundu: “Solo albüm yapacaktım, vazgeçiyorum. MFÖ ile albüm yapmak istiyorum.”

MFÖ grubu 1985 ve 1988 yıllarında sırasıyla Diday Diday Day ve Sufi şarkılarıyla Türkiye’yi Eurovision şarkı yarışmasında temsil etmişti.

mfo

Grup üyerlerinden 62 yaşındaki Özkan Uğur 2013 yılından lenfoma kanserine yakalanmış ve yaklaşık 1,5 yıllık tedavinin ardından hastalığı yenmeyi başarmıştı. Uğur ayrıca müzik dışında birçok dizi ve filmde oynadı. Rol aldığı projeler şöyle: Eşkiya, G.O.R.A.,A.R.O.G, Yahşi Batı, Pek Yakında, Galip Derviş, Poyraz Karayel ve Cennet Mahallesi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.