Metroport Alışveriş Merkezi yeni yılı Yüksek Sadakat ile kutlayacak

Yeni yıl için geri sayımın başladığı şu günlerde, İstanbul hem rengarenk görüntüsü hem de aktiviteleriyle 2016’ya hazır. Bahçelievler’de bulunan Metroport Alışveriş Merkezi de yeni yıl için gerçekleştirdiği özel tasarım süslemesiyle konuklarına tam bir görsel şölen sunuyor. Ayrıca AVM, konuklarına çok özel bir yeni yıl sürprizi hazırladı.
25 Aralık Cuma akşamı Yüksek Sadakat dillerden düşmeyen şarkılarını Metroport AVM ziyaretçileri için söyleyecek. Saat 20.00’de başlayacak erken yeni yıl kutlamasında ziyaretçiler konser dışında farklı sürprizlerle de karşılaşacak
“Yüksek Sadakat” ile unutulmaz bir yeni yıl kutlaması…
25 Aralık Cuma akşamı saat 20.00’de başlayacak erken yeni yıl kutlamasında ziyaretçiler Yüksek Sadakat’ın canlı performansıyla unutulmaz şarkılarına eşlik edecek.
Konser ile birlikte katılımcılar sürpriz hediyeler de kazanacak. Jolly Joker’dan konser davetiyeleri, hediye çekleri ve daha pek çok yeni yıl armağanı Metrport AVM ziyaretçilerini bekliyor olacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.