Metin Akpınar’dan “Bu ülkeden utanıyorum” yalanlaması

Ünlü oyuncu Metin Akpınar, bir süredir imzasıyla sosyal medyada dolaşan ‘Yalan yok, bu ülkeden utanıyorum’ başlıklı yazının kendisine ait olmadığını açıkladı.

Sosyal medyada Metin Akpınar’ın fotoğrafı kullanılarak yapılan “Bu ülkeden utanıyorum” başlıklı yazıya yalanlama geldi.

“‘BU ÜLKEDEN UTANIYORUM’ SÖZÜ BENİM DEĞİL”

Metin Akpınar’ın avukatı İrem Hekimoğlu, bir açıklama yaparak, “Son günlerde Metin Akpınar imzasıyla ve fotoğrafıyla yayınlanan ‘Metin Akpınar: Yalan yok. Bu ülkeden utanıyorum.’ başlıklı yazı ve içeriği sözler Metin Akpınar’a ait değildir. Müvekkilimiz olan tiyatro ve sinema sanatçısı Metin Akpınar’ın fotoğrafı kullanılarak yayımlanan yazı, müvekkilimiz Metin Akpınar ile aynı isme sahip bir kişi tarafından yazılmış olabilecek olup, aslında müvekkilimize ait olmadığı halde hatalı bir şekilde Metin Akpınar’a atfedilmiştir.” ifadelerini kullandı.

İşte Metin Akpınar’ın ismiyle paylaşılan o yazı…

metin akpınar

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.