Meteoroloji’den İstanbul için kar uyarısı

Meteoroloji: Sıcaklıklar düşüyor! Aralık ayının ilk haftasında İstanbul’da kar bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan tahminlere göre, hafta sonu sürecek pastırma yazının ardından hava sıcaklığı Marmara Bölgesi’nde ve İstanbul’da düşecek. Yağışlı havanın etkisiyle sıcaklık batı bölgesinden başlayarak hissedilir derecede azalacak.

6 Aralık’a dikkat

Açıklanan haftalık hava tahmin raporlarına göre ise İstanbul’da hafta sonu güneşli havanın yaşanacağı tahmin ediliyor. Ancak 4 Aralık Pazartesi günü itibariyle İstanbul, yağışlı havanın etkisine girecek. 6 Aralık Çarşamba günü İstanbul’un doğu bölgelerinde karla karışık yağmur bekleniyor.

Meteoroloji haritasındaki dikkat çeken önemli bilgi ise 6 Aralık Çarşamba günü İstanbul’un doğu bölgelerinde karla karışık yağmur beklenmesi. Gelecek hafta çarşamba günü hava sıcaklığının İstanbul’da, 7 ila 10 derece arasında olması bekleniyor.

Uzmanlar, İstanbul’daki vatandaşların ve sürücülerin 6 Aralık Çarşamba günü karla karışık yağmur nedeniyle dikkat etmesi uyarısında bulundu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.