Mesut Özil’den Amine Gülşe’ye öpüşme yasağı

Amine Gülşe nikah öncesi müstakbel eşine bundan böyle rol alacağı dizi, klip ya da sinema filmlerinde öpüşmeyeceğine, yakınlaşma sahnelerini de kabul etmeyeceğine dair söz verdi.

2014 Türkiye Güzeli Amine Gülşe ile İngiliz takımı Arsenal’in yıldız futbolcusu Mesut Özil, Haziran’da evlenecek. Amine Gülşe nikah öncesi müstakbel eşine bundan böyle rol alacağı dizi, klip ya da sinema filmlerinde öpüşmeyeceğine, yakınlaşma sahnelerini de kabul etmeyeceğine dair söz verdi.

Posta’nın haberine göre, Mesut Özil kısa bir süre önce yaptığı röportajda şunları söylemişti: Almanya’da doğup büyümüş olabilirim. Ama Türk örf ve âdetlerine göre yetiştirildim. Nişanlım Amine de bunu gayet iyi biliyor.

ÇOK GERİLİYORUM

Amine Gülşe 2015’te yılında Show TV’de gösterilen ‘Asla Vazgeçmem’ dizisinde başrol arkadaşı Tolgahan Sayışman ile öpüşmüştü.

Amine, ”Öpüşme sahneleri senaryonun bir parçası. Yapmak zorundayız. Ama itiraf edeyim ki, çok geriliyorum. Aklıma Tolgahan’ın eşi Almeda Abazi geliyor. Hayatımda biri olsa kabul etmezdim” demişti. Amine Gülşe artık yapımcılara ”Öpüşme sahnesi istemiyorum” diyecek.

blank

80 BİN TL’LİK HEDİYE

Mesut Özil nişanlısı Amine Gülşe’ye, Rolex’in 80 bin liralık ‘Date Just’ model saatini hediye etti. Amine’nin kayınvalidesi Gül Özil’in taktığı özel tasarım altın bilekliğin değeri ise 8 bin lira.

GÖRÜCÜ USULÜ TANIŞMIŞLAR

Amine Gülşe ile Mesut Özil meğer görücü usulü tanışmış.Amine Gülşe’nin annesi Gülter Hanım’ın bir akrabası Mesut Özil’in annesi Gül Özil ile Almanya, Gelsenkirchen’de komşuymuş.

Amine’nin fotoğraflarını Gül Hanım’a göstermiş. Anne Özil gelin adayını çok beğenmiş.Bir bahaneyle Amine’yi İsveç’ten Almanya’ya çağırıp, tesadüfmüş gibi Mesut ile bir araya getirip, tanıştırmışlar.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.