Mesut Özil, sevgilisi Amine Gülşe için Türkiye’ye dönecek

İngiltere’de oynayan Mesut Özil, ‘En Güzel Göz’ seçilen sevgilisi Amine Gülşe için Türkiye’ye dönecek. Özil’in Fenerbahçe’den teklif aldığı iddia edildi.

Amine Gülşe ile birlikte olan Mesut Özil’den aşkı için büyük fedakarlık! İngiltere takımı Arsenal’da top koşturan Özil, işleri nedeniyle Türkiye’de bulunan Gülşe ile sık sık görüşemiyordu. Fırsat buldukça vakit geçiren çiftten Özil’e beklediği fırsat ayağına geldi. İngiltere’de parlayan kariyeriyle dikkat çeken Özil’e Fenerbahçe’den teklif geldiği öne sürüldü.

2018’de kontratı bitiyor

2018 yazında Arsenal ile kontratı bitecek olan oyuncu için İngiliz The Telegraph ve Mirror gazetesinde bazı iddialar yer aldı.

6 milyon euroya ev bakıyor

Bunların başında futbolcuya Fenerbahçe’den gelen teklif yer aldı. Gülşe ile yüzük takarak ciddiyetini gözler önüne seren Özil’in düğün sonrası Türkiye’de yaşayacağı yazıldı. Uzun yıllar yurtdışında kalarak ülkesine özlem duyan Özil’in buna sıcak batığı iddia edildi. Teklifi değerlendiren futbolcu İstanbul’dan 6 milyon euroya bir villa bakıyor. Gazetede ayrıca Arsenal’in kontrat tekliflerini reddeden Mesut Özil’e Fenerbahçe’nin yıllık 6 milyon euro net maaş vereceği yazıldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.