”Meryem” yakında Kanal D’de başlıyor

Kanal D ekranında yeni bir dizi izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor; Meryem…

Yakında Türkiye’nin kanalında yayın hayatına merhaba diyecek olan Meryem’in başrollerinde Furkan Andıç, Ayça Ayşin Turan ve Cemal Toktaş var.

Yapımını TMC, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği, dizinin yönetmen koltuğunda Mustafa Şevki Doğan oturuyor. Meryem Gültabak ve İlke Gürsoy’a ait olan senaryonun süpervizörü ise Emre Özdür.

Yağmurlu bir gecede yaşanan kazanın üç insanın hayatını tamamen değiştirmesini konu alan dizinin genel hikayesi ve künyesi şöyle;

Sevdiği adam için işlemediği suçu üstlenen bir kadın Meryem, Kariyer ve güç uğruna her şeyi yapabilecek bir Savcı Oktay, şık olduğu kadını kaybettikten sonra intikam hırsı ile gözü kararan Savaş…
Yağmurlu bir gecede yaşanan kaza bu üç insanın hayatını değiştirir. Adalet adamı Oktay güce, gücün adamı Savaş adalete muhtaç ilerler bu yolda.
Her iki adamın günahlarının yükünü Meryem çeker… Ta ki aşk denkleme dâhil olup, adaleti getirene kadar…

blank

KÜNYE
Yapım: TMC
Yapımcı: Erol Avcı
Yönetmen: Mustafa Şevki Doğan
Proje Tasarım: Duygu Albayrak
Senaryo Süpervizörü: Emre Özdür
Senaryo: Meryem Gültabak, İlke Gürsoy
Uygulayıcı Yapımcı: Cengiz Keten
Müzik: Kıraç ve Garbiyeli
Oyuncular: Furkan Andıç (Savaş), Ayça Ayşin Turan (Meryem), Cemal Toktaş (Oktay), Açelya Topaloğlu (Derin), Bestemsu Özdemir (Beliz), Uğur Çavuşoğlu (Yurdal), Serenay Aktaş (Burcu), Kenan Acar (Güçlü), Sema Öztürk (Tülin), Ayten Uncuoğlu (Nurten), Beste Kanar (Naz Sargun) , Uğur Demirpehlivan (Gülümser), Necmi Yapıcı (Ertan Komser), Gülden Avşaroğlu (Selma), Tekin Temel (Turan), Efsane Odağ (Zeliş), Yıldırım Beyazıt (Orhan), Sonat Dursun (Rıza), Aydan Kaya (Elif), Mutlu Güney (Arif Akça)

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.