Meryem ve Kızlarım İçin’den veda zamanı

Kanal D’nin sevilen iki dizisi; Meryem ve Kızlarım İçin, 28 Şubat Çarşamba akşamı final bölümleri ile ekrana gelecek.

Her iki dizide de merak edilen tüm sorular yanıtlarını bulacak.

Meryem ve Savaş hak ettikleri mutluluğu yakalayabilecek mi?

Geçtiğimiz Ağustos ayında izleyicisi ile buluşan, başrollerinde Ayça Ayşin Turan, Furkan Andıç ve Cemal Toktaş’ın yer aldığı “Meryem” ekrana geldiği ilk günden itibaren sürekli yükselen grafiği ile izleyicinin haklı beğenisini kazandı.

30. bölüm itibariyle ekran serüvenini sonlandıracak Meryem’in son bölüm fragmanı önceki gün yayınlandı. Yayınlanan fragmanda Meryem-Savaş, Burcu-Güçlü aşkı doludizgin devam ederken, Oktay, Derin, Beliz ve Sargun ailesinin hikâyesi ise merak konusu.

Yaşar Yılmaz ve kızları için yolun sonu.

Başrollerini Fikret Kuşkan, Tuvana Türkay, Elifcan Ongurlar, Sanem Yeles ve Ahsen Eroğlu’nun paylaştığı dizi “Kızlarım İçin” Çarşamba günü yayınlanacak 13.bölümü ile ekrana veda edecek.

Sumru ve Egemen’in evliliği hangi dengeleri değiştirecek? Yaşar, Zübeyir’den sonra Tayfun’u da öldürecek mi? Kumru ve Yağız aşkı ne olacak? Tüm gerçekler ortaya çıkacak mı? gibi tüm soruların cevapları Kızlarım İçin’in son bölümünde olacak.

Meryem ve Kızlarım İçin, final bölümleri ile 28 Şubat Çarşamba akşamı Kanal D’de.

Meryem final fragmanı

YouTube video

Kızlarım İçin final fragmanı

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.