Meryem Uzerli’ye talih kuşu kondu

Halen vizyonda olan ancak bekleneni veremeyen ‘Annemin Yarası’ filmi Berlin’de gala yaptı.Meryem Uzerli’nin bugüne kadar hiç görüntülenmeyen ailesi tam kadro gecede yer aldı.

Meryem Uzerli, Belçim Bilgin ve Ozan Güven’in oynadığı ‘Annemin Yarası’ filmi Berlin’de gala yaptı. Belçim Bilgin dışında tüm oyuncu kadrosu gecede hazır bulundu. Organizasyonun en sürpriz konukları ise Meryem Uzerli’nin bugüne kadar kameralardan sakındığı ailesi oldu.

2 milyonluk yeni anlaşma

Berlin’de yaşayan baba Hüseyin Uzerli, anne Ursula Uzerli ve kız kardeş Canan Uzerli, galaya katılarak oyuncuya destek verdi. Özellikle Hüseyin Uzerli, renkli kişiliğiyle herkesi kendine hayran bıraktı. Bir şampuan markasıyla sözleşmesi sona eren Meryem Uzerli’ye talih kuşu kondu. Güzel oyuncu daha önce Tolga Çevik’in oynadığı alışveriş kartı Hopi’nin yeni yüzü oldu. Firmanın para konusunda anlaşamadığı Çevik’in yerine 2 milyon TL’ye Meryem Uzerli’yle el sıkıştığı iddia edildi. Kampanyanın ise 1 yıllık olduğu öne sürüldü.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.