Meryem Uzerli’nin dileği gerçekleşti

Meryem Uzerli, 1 yıl aşk yaşadığı Alp Özcan’la yeniden barıştı.

Meryem Uzerli, 1 yıl aşk yaşadığı Alen Yatçılık’ın sahibi Alp Özcan’dan Ekim 2016’da ayrılmıştı. İlişkinin bitmesine çiftin arasındaki mesafe neden olmuştu. Berlin-İstanbul arasında yaşayan Meryem Uzerli ile işleri nedeniyle Paris-Dubai arasında mekik dokuyan Alp Özcan birbirlerine zaman ayıramadıklarını açıklamıştı. Alp Özcan, Meryem Uzerli’nin şöhretli çevresini de sevmiyordu.

Gizlice geldi

Alp Özcan geçen Kasım’da bir İngiliz modelle Beyoğlu’nda görüntülendi. Meryem Uzerli o günlerde yakınlarına “Alp’in beni unuttuğunu sanmıyorum, yolumuz bir gün kesişecek” dedi. Dileği gerçekleşti! Alp Özcan, Meryem Uzerli için gizlice İstanbul’a geldi. Bahçeköy’deki Backyard Restaurant’ta buluştular. Önceki akşam da Baltalimanı’nda dolaştılar. Sevgililer önümüzdeki hafta sonu Berlin’e gidecek. Meryem Uzerli, Alp Özcan ile barıştığı için çok mutlu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.