Meryem Uzerli’den ‘Muhteşem Yüzyıl’ göndermesi

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin kadrosunda izlediğimiz Meryem Uzerli’den eski günlere gönderme yapan bir paylaşım geldi.

Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır’ın başrollerinde oynadığı Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin kadrosuna sonradan dahil olan Meryem Uzerli, kısa zamanda oyuncularla birlikte samimi bir ortam yakaladı. Bu ortamın yakalanmasında Uzerli’nin başrol oyuncusu Deniz Çakır’la daha önce Muhteşem Yüzyıl’da oynamış olması da hiç şüphesiz etkili oldu.

“AYNI İNSANLAR FARKLI PROJE”

Bu güzel rastlantıya dikkat çekmek isteyen Meryem Uzerli, Deniz Çakır’la birlikte Muhteşem Yüzyıl ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz setinde çekilmiş fotoğraflarını yan yana getirdi ve “Geçmiş ve şimdi, aynı insanlar farklı proje” notuyla paylaştı.

İşte o paylaşım…

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.