Meryem Uzerli: Netflix’in yüzü olmak isterim

“Öteki Taraf” filmiyle Aslı Enver, Meryem Uzerli ve Özcan Deniz, Yasemin Şefik’in Best Fm’de ki programına konuk oldular. Eğlenceli geçen programda sevilen oyuncular samimi açıklamalarda bulundu.

MERYEM UZERLİ ESKİ SEVGİLİMLE GÖRÜŞMEM

“Yıl sonu geliyor. Buaralar biraz düşünceliyim” diyerek konuşmaya başlayan Meryem Uzerli; “Bu yıl sevindiğim günler çoktu. Zaten herkese sevgiyle yakşalıyorum. Ben Mesela ölümden çok korkan bir insanım. Burada Allah’ın sayesinde bir ara yapıyoruz. O yüzden herkesi sevmeye çalışıyorum.”

Öteki Taraf filminde canlandırdığı Sara karakteri gibi olmadığını belirten Uzerli; “Ben intikama inanmıyorum. Eğer biri beni kötü hissettirirse hayatımda ilk önce kendime sorayım. O mu beni kötü hissettirdi. Yoksa ben mi onunla olduğum için kötü hissettim. Böyle bir duruma mı soktum kendimi diye düşünürüm.” dedi.

Yasemin Şefik’in “Peki eski sevgilinle görüşür müsün?” sorusu üzerine; “Ben eski sevgililerimle çok konuşmuyorum açıkçası. Zaten arkadaşlarım ve ailem var. Eski sevgililer gitmiş bitmiş. Çok muhattap olmanın faydası yok.”

NETFLİX YÜZÜ OLMAK İSTERİM

Netflix’ten şimdi özellikle bir teklif olmadığını belirten Meryem Uzerli “Netflix’in yüzü olabilirim bence” diyerek kahkaha attı.

blank

ASLI ENVER ve MURAT BOZ EVDE BERABER EZBER ÇALIŞIYOR!

Yasemin Şefik’in sorularını samimiyetle cevaplayan Aslı Enver; “Eğer bu film kabul edilirse sektöre yeni bir tür gelecek.”dedi. Murat Boz ile birbirlerine olan desteklerini ise şöyle açıkladı; “O Kadar önemli ki hayatındaki insanın sana destek olması. Senin yanında sana destek olması önemli. İşlerimizi birbirimize soruyoruz. Murat çok iyi bir şarkıcı. Oyunculuk şeffaflıkla ilgili bir şey. O kadar hemen öğrenmeye açık ki, adamda var. Beraber ezber çalışıyoruz.”

ÖZCAN DENİZ “BÜYÜK DELİLİK YAPTIM!”

Ticaret olarak büyük delilik yaptığını açıklayan Özcan Deniz; “Düşünsenize geçen yıl film çekiyorsunuz. Evde duruyor. Allah’tan dolar o zaman bu kadar yüksek değildi. Yapım masrafı olarak, kardayız bile diyebiliriz.” dedi.

Film sektörüyle ilgili çarpıcı ve çok konuşulacak açıklamarda bulunan Deniz;

“Biz şu an 12ayı kullanamıyoruz. Hala sinema salonlarının sayısı yetersiz. Sezon olarak kısa bir süre. Oraya da çok film giriyor. Daha film ikinci hafta kafayı kaldıracak hop yeni film geliyor gösterimden kalkıyor. “Babam ve Oğlum”, “Eşkiya”, ilk onların üç gününe bakarsanız 30bin, 70bin açmıştı. Şu an olsa vizyondan kalkar. Bizim filmimizde kulaktan kulağa yayılacak. İlk hafta istediğimiz gişeyi yapamadık diyelim. İkinci üçüncü hafta açılacak ama kaç sinema bize bu şansı verecek. Vermeyecek. Bizim film gidecek. Sonra tarihe bu film çalışmadı olarak geçecek. Bizde çabalıyoruz.” dedi.

İÇİM DOLDUĞUNDA ALBÜM YAPACAĞIM

Yasemin Şefik’in “Peki müzik işleri ne olacak. Albüm yapmayacak mısın?” sorusu üzerine Özcan Deniz;

“Albüm yapacağım. Ama içimin dolmasını bekliyorum. Şarkıları kendim yazacağım. Diziden, filmden vakit olmamıştı. Şimdi sıra albümde” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.