Meryem Uzerli, kızını babasına göstermedi

Güzel oyuncu, eski sevgilisi Can Ateş’e “Yılın ilk günlerini Almanya’da ailemle geçireceğim” mesajını yolladı.

2012’de başlayan ilişkileri bir yıl sonra biten Meryem Uzerli ve Can Ateş’in üç yaşında Lara adında bir kızları var. Hamileyken iş adamından ayrılan oyuncu, çocuğunu Almanya’da tek başına büyüttü. Ateş’in Lara’yı altı aylıkken görmesine izin veren Uzerli, iş adamını hayatına dahil etmemeye özen gösterdi.

KIZINI GÖSTERMEDİ

Son olarak üç yıldır kızına hem annelik hem de babalık yapan oyuncunun eski sevgilisi Can Ateş’ten gelen yılbaşı teklifini veto ettiği öğrenildi. Arkadaşları aracılığıyla eski sevgilisine haber gönderen Ateş, yeni yılı kızıyla karşılamak istediğini söyledi. Mesaja olumsuz yanıt veren oyuncu, “Kızımla birlikte ailemin yanında, Berlin’de olacağım. Onlarla kendimi güvende ve iyi hissediyorum. Yılın ilk günlerini Almanya’da ailemle geçireceğim” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.