Meryem Uzerli, Kenan İmirzalıoğlu’ndan sonra Özcan Deniz’i de yaktı

Meryem Uzerli’nin Aslı Enver ve Özcan Deniz’le başrolünde yer aldığı ‘Öteki Taraf’ı, ilk 3 günde sadece 113 bin kişi izledi. Uzerli’nin diğer sinema filmi ‘Cingöz Recai’ de gişede büyük hüsrana uğramıştı.

Güzel oyuncu Meryem Uzerli, gişedeki şanssızlığını Özcan Deniz’e de bulaştırdı. Ekim ayında vizyona giren ‘Cingöz Recai’ filminde Kenan İmirzalıoğlu’yla başrolü paylaşan Uzerli’nin şöhreti filmin gişede çakılmasına engel olamamıştı. Büyük umutlarla çekilen film, ilk 3 günde 258 bin kişi tarafından izlendi. ‘Cingöz Recai’ 8 hafta vizyonda kalmasına rağmen 647 bin kişi tarafından seyredilerek 1 milyon barajının altında kaldı. Meryem Uzerli, bu kez Özcan Deniz ile kamera karşısına geçtiği ‘Öteki Taraf’ filmiyle beklentileri karşılayamadı.

KENAN’DAN SONRA ÖZCAN’I YAKTI!

Deniz’in senaryosunu ve yönetmenliğini üstlenip Meryem Uzerli ve Aslı Enver’le başrolü paylaştığı ‘Öteki Taraf’, ‘Cingöz Recai’ ile aynı kaderi yaşadı. 8 Aralık’ta sinemaseverlerle buluşan film, ilk 3 günde sadece 113 bin kişinin ilgisini çekebildi. Daha önce rol aldığı ‘Annemin Yarası’ filminin de gişede istenilen başarıyı yakalamasına katkı sağlayamayan Uzerli’nin ‘Öteki Taraf’ta da hüsrana uğraması “Meryem’in kaderi bu” dedirtti. ‘Su ve Ateş’ ile 1 milyon 215 bin ‘Evim Sensin’ ile de 2 milyon 703 bin izlenme rakamına ulaşan Özcan Deniz’in son filminde çakılması “Meryem, Kenan’dan sonra Özcan’ı da yaktı” yorumu yaptırdı..

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.