Merve Özbey ikinci klibini Topsuz Tüfeksiz parçasına çekti

Son günlerin çok konuşulan pop şarkıcısı Merve Özbey, ikinci klibini Topsuz Tüfeksiz parçasına çekti. 2016 yılına damgasını vuracak hitler arasına girmesi beklenen şarkının klibi de en az kendisi kadar çok konuşulacak.

Yaş Hikayesi albümünün aynı isimli çıkış şarkısıyla dillere pelesenk olan Merve Özbey, albümün ikinci klibini Topsuz Tüfeksiz şarkısına çekti. Tek başına kamera karşısına geçen güzel şarkıcıya yönetmeni Oya Özgey Koçak büyük bir sürpriz yaparak çok mutlu etti. Dünya starlarının sahne performanslarında kullandığı, Dolce&Gabanna marka kulaklığı Paristen siparişle klip için özel olarak getirtti. Üzerinde inci, altın, kristal gibi farklı taşların yer aldığı kırmızı renkli özel kulaklık, Türkiyede sadece Merve Özbey tarafından kullanıldı. Klipte 5 farklı kostüm giyen Özbey’in styling’i Hande Can Yüce ve Özgey Koçak işbirliğinde gerçekleşti.

Sözlerini Deniz Ertenin yazdığı, beste ve düzenlemesini Erdem Kınayın yaptığı Topsuz Tüfeksiz şarkısının klip prodüksiyonu C1 Medya tarafından gerçekleşti. Midas Stüdyoları’nda çekilen klipte 20 kişilik profesyonel bir ekip titizlikle çalıştı.

https://www.youtube.com/watch?v=_C4QbJJpApM&feature=youtu.be

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.