Merve Boluğur ile Murat Dalkılıç barışıyor mu?

Kısa bir süre önce boşanan Murat Dalkılıç ile Merve Boluğur’un yeniden bir araya gelebilecekleri konuşuluyor.

Merve Boluğur ile Murat Dalkılıç 2 yıl süren evliliklerini geçtiğimiz ay noktalamıştı. Bir kaç gün önce Merve Boluğur’un annesi Nehra Boluğur rahatsızlandı. Güzel oyuncu annesini alıp hemen hastaneye koştu. Boluğur, Nehra Hanım’ın elini tutarken çektiği kareyi de instagram’ın hikaye bölümünde “Çok şükür annem” notuyla paylaştı.

MURAT DALKILIÇ ARADI!

Murat Dalkılıç eski eşinin paylaşımı görünce hemen telefona sarıldı. Merve Boluğur’u arayan şarkıcı, “Geçmiş olsun. Yapabileceğim bir şey var mı?” diye sordu.

HABERLERİ DOĞRULADI!

Bu haberlerin basına yansımasından sonra Murat Dalkılıç, ‘Duymayan Kalmasın’a verdiği röportajda eski eşini aradığını doğruladı. Şarkıcı “Biz sanıldığı gibi kötü ayrılmadık” dedi.

BARIŞIYORLAR MI?

Bu röportajın yayınlanmasının ardından programın sunucuları çiftin yeniden bir araya gelebileceklerini iddia etti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.