Merve Boluğur, Hande Erçel ile aşk yaşayan Murat Dalkılıç’ı sildi

Hande Erçel’le aşk yaşamaya başlayan Murat Dalkılıç’ı eski eşi Merve Boluğur sosyal medya hesaplarından sildi. Ardından Murat Dalkılıç da Merve Boluğur’u takibi bıraktı.

Murat Dalkılıç-Hande Erçel aşkı geçtiğimiz hafta belgelenmişti. Çiftin ilk fotoğrafı sosyal medyaya düştü. Aşkın ortaya çıkmasının ardından konu Merve Boluğur’a da soruldu ama oyuncu soruları cevapsız bırakıp hızlıca uzaklaştı.

TAKİBİ BIRAKTI!

Bu gelişmelerin ardından Merve Boluğur, eski eşi Murat Dalkılıç’ı takipten çıkardı. İkili boşanmalarına rağmen birbirlerini takip etmeyi bırakmamıştı. Merve Boluğur’un bu hamlesi üzerine Murat Dalkılıç da eski eşini takip etmeyi bıraktı.

SOSYAL MEDYADAN GÖRÜP ARAMIŞTI!

Murat Dalkılıç ile Merve Boluğur’un boşanmasından bir süre sonra Boluğur’un annesi rahatsızlanmış ve hastaneye kaldırılmıştı. O dönem eski eşini sosyal medyada takip eden popçu, oyuncunun paylaşımını görünce hemen telefonuna sarılmış ve Boluğur’u arayarak “Geçmiş olsun. Yapabileceğim bir şey var mı?” diyerek vefalı yanını göstermişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.