Mert Fırat: Projeler bazlı şarkı söylüyorum

Mert Fırat, geçtiğimiz gün çekimleri Bilgi Üniversitesi’nde öğrenciler tarafından gerçekleştirilen Joy Türk Akustik programının konuğu oldu.

Mert Fırat, Jülide Özçelik ve Tuluğ Tırpan’ın eşliğinde şarkılar söylediği Joy Türk Akustik programının ardından öğrencilerin sorularını yanıtları.

Projeler bazlı şarkı söylüyorum

Öğrencilerin, “Albüm çıkaracak mısınız?” sorusu üzerine Fırat, “Ortaokul yıllarından başlayıp, lise ve üniversite yıllarında tiyatro ve müziği birlikte götürdüm. Son projemde de rock şarkıcısını canlandırdım. Bu böyle devam edecek” dedi.

Çok Önemli Bir Gün

Mert Fırat, Dünya Tiyatrolar Günü ile ilgili de “Tüm dünyada kutlandığı, tüm tiyatrolar aynı bildiriyi okuduğu ve birbirlerinin sesini duyabildiği için çok önemli bir gün” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.