Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul büyüledi

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul Sonbahar/Kış 2016 sezonu, Raşit Bağzıbağlı Couture defilesi ile başladı. Davetlilerin dolu dolu bir programla sırasıyla Şafak Tokur, DB Berdan, Murat Aytulum, Selma State ve Çiğdem Akın koleksiyonlarını keşfettiği güne DB Berdan defilesinin finalinde podyuma çıkarılan “Teröre hayır, Şiddete hayır, Herkes için barış ve sevgi” pankartı damgasını vurdu.

defile

Şafak Tokur’dan içsel bir yolculuk

Tasarımcı Şafak Tokur, “Başımın üstünde yerin var” adını verdiği Sonbahar/Kış 2016 erkek koleksiyonunda ne olursa olsun kendi değerlerini savunan bir karakterin içsel yolculuğunu anlattı. Defilenin finalinde ise sözlerini Şafak Tokur’un yazdığı şarkı, yine tasarımcının kendi sesinden hayat buldu ve koleksiyonun hikayesini tamamladı.

deniz berdan

DB Berdan’dan “Ultra şiddet” eleştirisi

Anthony Burgess’in kült romanı Otomatik Portakal’dan ilham alan DB Berdan, “Ultra Violence” isimli koleksiyonuyla her türlü ayrımcılığa, sözlü ve fiziksel şiddete odaklandı ve romandan uyarlanan aynı isimli filmin kült sahnelerini koleksiyonun desenlerinde yeniden canlandırdı. Defilenin makyaj uygulamasında ise siyah ve beyaz renkler ön plana çıkarılırken modellerde özellikle gözler vurgulandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.